Raw Food & Härlig stämning när kända människor samlas!

Raw Food & Härlig stämning när kända människor samlas!

Under årets Formex stod jag i Love Forevers monter och bjöd på Raw Food & pratade Mindfulness och Holistisk Hälsa – här kommer filmen där ni får träffa kändisar från årliga modevisningen när de testar min Raw Food & också ger sina bästa avstressande mindfulnesstips 🙂 – Ja och så visar de nya kollektionen för Love Forever …missa inte detta!

Bakning, tävlingar och smarrigheter i tältet
I mitt tält finns också en ev Sveriges vackraste skidortspärlor Tännäskröket som på plats också kommer att ha en så himla fin tävling ni inte vill missa – mer om detta kommer snart!!!

Älskade bästa Guru Happy som bjuder på smakgotta i form av ekologiska drycker. Mer om dem kommer också inom kort liksom deras tävling de ordnar i tältet.

Samarbetspartners/sponsorer till tårta & fix

Tårtan jag ska baka gör jag tack vare fantastiska ekologiska Raw Food-ingredienser från Superfruit & Kung Markatta allt med energisnåla köksmaskiner från Electrolux . Alltså den kommer att bli så himla fin och bra har förbakat och den är så vacker!

Tännäskröket samarbetar också med underbara Norrgavel som möblerar deras boende i fjällen och därför också kommer att se till att vårt tält blir FAB 🙂

anna bookKommer att bära världens vackraste solbrillor från Lensway (Hilfiger Wedding Edition) också dagen till ära däremot vet jag ännu inte vad jag ska ha på mig haha eller hur jag ska ha hår & mejk. Det löser sig säkert.
Kan. Inte. Riktigt. Greppa. Det. Här. Tror. Jag 😀 Är så tacksam för allt det goda som händer och för stor success!

Alltså exakt om en vecka hittar du mig på stora scen i Kungsträdgården under Eco Now 12-13 juni.

Pratar om RAw Food & Holistisk Hälsa och i mitt tält pågår också bakning av Sveriges största Raw Food-tårta, tävlingar och mycket mer. Expressen-TV sänder live från tältet och annat sköj!

14:00 Raw What? Om Raw Food & Holistisk Hälsa

16:30 Miss Geek aka Åsa Wallenrud som tipsa om bästa prylarna för Raw Food,

18:00 Inspiratören Simon Katchoa (från Biggest Looser & Let’s Dance)

20:00 hemlig gäst på lördagkvällen.